VERKSTED

Erfarne mekanikere og landbruksmekanikere med fagbrev og lang praksis

Ta kontakt med oss så skal vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg. Vi har målsetting om å gi god service og levere arbeid av høy kvalitet.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet og klikk “send” så vil vi komme tilbake til deg så raskt som mulig.

Slik fungerer det

1. Kontakt oss

Send en enkel beskrivelse på ønsket utført oppdrag.

2. du mottar tilbud

Etter evaluering av din forespørsel mottar du tilbud fra oss.

3. Jobben utføres

Jobben utføres på vårt verksted. Vi reiser også ut for å foreta mindre reparasjoner, eventuelt demontere deler og ta med til vårt verksted.

HVA SIER VÅRE KUNDER?

Vi etterstreber å levere kvalitet og gir oss ikke før du er 100% fornøyd. Se hva andre fornøyde kunder sier her:

Vi har en Renault Magnum lastebil som er bygget som hestebil. Vi er stadig på farten med bilen og den trenger årlig både service og gjerne noen reparasjoner. Første gang den skulle på service sjekket jeg mange verksteder, men ikke kunne matche Solneset på pris og service. Bilen blir ferdig til avtalt tid og utmerket arbeid. Kan trygt anbefales!

Leif Raanes

Jobben bestod i utskifting av stålplater på dreieskive i garasje. Eksisterende stålplater og sidedekking ble fjernet, nye tilpasset og sveist på plass. Er vel det som kan kalles en uvanlig jobb hvor alt måtte tilpasses og improviseres på stedet. Jobben ble utført svært tilfredsstillende med en dyktig mekaniker/sveiser. Resultatet ble veldig bra og over det jeg hadde forventet. Svært fornøyd

Steffen Bjerkeland

Har brukt verkstedet flere ganger med vår hestebuss. Fornøyd alle ganger. God service og ikke minst hyggelig og betryggende oppfølging

Kari Hansen

Vi er klare til å hjelpe deg!

Fyll ut skjemaet så tar vi en prat. Kom gjerne innom oss på en hyggelig kopp kaffe og få en omvisning av våre tjenester dersom du ønsker det. Se kart på kontakt-siden.