Oppsett av gjerde i alle typer terreng.

Å sette opp et gjerde er ikke så enkelt som en skulle tro. Det krever erfaring og kunnskap for å få til et gjerde som fungerer og som vil stå i mange år. Vi har det som skal til!

Vi anbefaler relativt tynne trykkimpregnerte gjerdestolper (ø60). De er rimeligere, enklere å få ned i terrenget og lettere å bære. Utfra vår erfaring har ikke tykkelsen så mye å si for gjerdes styrke og holdbarhet. Det som holder gjerde stabilt er kraftig strekk i toppstrengen. Det er viktig å ha rette strekk, helst så lange som mulig. Traseen må også ryddes godt på begge sider. Vi anbefaler 1,7 meter mellom hver staur, bruk dreid staur (ikke kløyvde staur – som fort blir ustabile), og 1,5 eller 1,75 m høyde. og 3 mm toppstreng.

Vi anbefaler gjerde med 4-kantnot (lammesikkernetting med 8 ruter i høyden) som er mer fleksibelt mor profilendringer langs bakken. Når det gjelder grinder kjøper vi inn teleskopgrinder, eller vi lager mindre grinder på plassen.

Vi har også bensindrevet boremaskin for å sette ned stolper i fjell og store steiner. Vi anbefaler galvanisert armeringsjern ø10 til bruk i stein og fjell.

Vi kan skaffe alt materiell til gunstige priser, eller du kan kjøpe dette inn selv. For leveranse av gjerdemateriell anbefaler vi: www.gaardbrukerservice.no på Radøy.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet og klikk “send” så vil vi komme tilbake til deg så raskt som mulig.

Slik fungerer det

1. Kontakt oss

Send en enkel beskrivelse på ønsket utført oppdrag.

2. du mottar tilbud

Etter evaluering av din forespørsel mottar du tilbud fra oss.

3. Jobben utføres

Jobben utføres på vårt verksted. Vi reiser også ut for å foreta mindre reparasjoner, eventuelt demontere deler og ta med til vårt verksted.

HVA SIER VÅRE KUNDER?

Vi etterstreber å levere kvalitet og gir oss ikke før du er 100% fornøyd. Se hva andre fornøyde kunder sier her:

Er godt fornøyd med jobben som ble gjort. De var hyggelige, løsningsorienterte og flinke.

Ragnhild Mølster

Vi er klare til å hjelpe deg!

Fyll ut skjemaet så tar vi en prat. Kom gjerne innom oss på en hyggelig kopp kaffe og få en omvisning av våre tjenester dersom du ønsker det. Se kart under.