Solneset Gård ligger ved Nesvika Naturreservat på Unneland i Arna. I naturreservatet er registrert 110 forskjellige fuglearter. Vi driver med Inn På Tunet med arbeidstrening av ungdommer, og alternativ læringsarena for skoleelever. Av dyr har vi sauer, hester, høns og hunder. Vi er eneste jordbærprodusenten i Bergen. Her kan du få dagsferske jordbær i sesongen.

Vi er den første gården i Hordaland som har startet opp med andelslandbruk. Her kan du kjøpe deg en andel og få utbytte i form av grønnsaker og urter, samt din egen sau. Samtidig kan du være en del av det sosiale fellesskapet på gården.

Vi driver ett mekanisk verksted på gården der vi tar imot små og store oppdrag i alle fasonger. V tilbyr også presisjonsfelling av trær, levering av ved og oppsett av sauegjerde.

HVA SIER VÅRE KUNDER?

Vi etterstreber å levere kvalitet og gir oss ikke før du er 100% fornøyd. Se hva andre fornøyde kunder sier her:

Er godt fornøyd med jobben som ble gjort. De var hyggelige, løsningsorienterte og flinke.

Ragnhild Mølster

Veldig fornøyd med kommunikasjon og resultat!

Erlend Seim

Jobben ble utført svært tilfredsstillende med en dyktig mekaniker/sveiser. Resultatet ble veldig bra og over det jeg hadde forventet. Svært fornøyd

Steffen Bjerkeland

Vi er klare til å hjelpe deg!

Fyll ut skjemaet så tar vi en prat. Kom gjerne innom oss på en hyggelig kopp kaffe og få en omvisning av våre tjenester dersom du ønsker det. Se kart på kontakt-siden.